diumenge, 15 de març del 2020

LA FESTA DE L'ÀGUILA





L'àguila, la reina dels ocells, va resoldre reunir en una gran festa a totes les personalitats més distingides del seu regne i, de tots els seus sectors, tots hi varen acudir, desitjosos de figurar en la vida social, que segurament publicaria una llista dels assistents.
Hi havien militars, com el còndor i el caracarà, el falcó i molts altres; oradors, com el lloro i la garsa; viatgers, com l'oreneta i l'ànec; cantants com el cardenal i la calàndria; arquitectes, com el forner; industrials, com l'oca i no varen faltar els més bonics, el paó reial, el colibrí i el cigne, ni moltes altres celebritats que varen recórrer els salons, lluint cadascuna la seva merescuda reputació, l'estruç, l'òliba, el xajà, el flamenc i en fi tots: el gall d'indi també hi era.
La festa va ser esplèndida; es varen fer molts de brindis, alguns llargs, però plens de paraules entusiastes i d'altres conceptes i tots semblaven encantats.

Però, quan varen prendre el vol cap a les seves respectives cases, a tots els semblava que havia faltat alguna cosa. I era simplement que, havent vingut cadascú únicament per fer-se admirar pels altres, tots s'havien decepcionat, des de l'àguila fins el pardal.

Autor: Godofredo Daireaux





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada