dilluns, 4 de juny del 2018

LES DUES GRANOTES



Un grup de granotes caminaven pel bosc, quan dues d' elles van caure en un pou molt profund. Immediatament totes les altres granotes varen pensar que no podrien sortir del pou  i no paraven de cridar:

—No podreu sortir! No salteu! Morireu…

Les dues granotes atrapades no varen fer cas de les paraules que els deien, i saltaven amb totes les seves forces. Però una d' elles es va desanimar pels crits de les altres granotes i va deixar de saltar. En canvi l'altra granota, va continuar saltant sense parar, tot i els crits de desànim.

Però gràcies a que va continuar saltant, va aconseguir sortir d'aquell pou tan profund i es va salvar. Quan les altres granotes la varen veure, no s'ho podien creure:
—T'has Salvat! És un miracle! Però, no senties els nostres crits?

Doncs la veritat, és que la granota no havia escoltat res, perquè era sorda; i es pensava que els crits eren d'ànims. L'altra granota, malauradament, sentia els crits i es va  desanimar, i no va aconseguir sortir del pou.




Aquesta història ens explica el poder de les paraules. Una paraula bonica ens pot ajudar molt, i una paraula de desànim ens pot fer sentir pitjor.

Conte de l'Índia

Font: Casa Àsia





Curt animat de les dues granotes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada