dimecres, 13 de març del 2024

La cursa equitativa

 

<a href="https://www.freepik.es/vector-gratis/ilustracion-dibujada-mano-ninos-clase-educacion-fisica_15858477.htm#fromView=search&page=1&position=15&uuid=5e631909-46cb-404e-8e17-302316b1bad7">Imagen de freepik</a>


Hi havia una vegada dos amics, l’Anna i en Lluís, que eren molt competitius. Sempre estaven intentant demostrar quin dels dos era més ràpid. Un dia, varen decidir fer una cursa.

Quan va començar la cursa, l’Anna va córrer molt ràpid i ben aviat va aconseguir avançar en Lluís. Però quan va mirar cap enrere, va veure que en Lluís ensopegava i queia a terra. En comptes de continuar corrent, l’Anna va decidir retrocedir i ajudar a en Lluís a aixecar-se.

Junts, varen córrer cap a la meta, agafats de la ma. I tot i que varen arribar uns segons després que els altres, el seu acte d’amistat i treball en equip va demostrar que guanyar no sempre és el més important.

Al final, tots varen aplaudir la seva noblesa i els varen donar unes medalles especials pel seu esperit esportiu i la seva amistat genuïna.

Moralina:

La veritable victòria no està en arribar el primer, sinó en el respecte, l’amistat i el suport mutu.

Font: www.elprofe20.com


2 comentaris:

  1. Eso pienso yo. Una historia muy bonita.
    Un beso, spai de contes.
    También te invito a pasear por mi blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La amistad por encima de todo!
      Muchas gracias Marisa 😘
      Es un placer leer tu blog 😉
      Un último empujón y ya tienes tu nuevo proyecto en marcha. Ánimo que ya te queda muy poquito! 🍀

      Elimina