dimecres, 5 de setembre del 2018

ACUDIT 46: EL MICO


Entra un home en un bar que portava un mico.
S'asseu, demana una beguda per ell i un suc de plàtan pel mico. L'animal es pren el suc, tira el got a terra i comença a correr per tot el bar, cridant i fent destrosses. Finalment, arriba a la taula de billar, s'atura, veu la bola blanca que està sobre un drap; l'agafa i se la menja.
L'amo del bar, enfadat, li recrimina a l' home:
—Escolti, Aquest mico és un salvatge, primer em destrossa el bar i després es menja la meva bola de billar! Si no marxen immediatament els faré fora a empentes!
L' home, avergonyit, li diu al propietari:
—No es preocupi amic, jo li pagaré tots els desperfectes.
Dit això, treu un manat de bitllets i se'n va.
Al cap d'una setmana torna l'home i el mico al mateix bar. L'home demana una beguda i un suc de plàtan pel mico. El mico aquesta vegada es comporta decentment; es pren la beguda i es posa a saltar de taula en taula, però sense trencar res. De sobte veu sobre una taula un gelat amb una cirera a sobre. Agafa la cirera, la mira bé, i procedeix a posar-se-la al cul amb tota delicadesa. Se la treu, la torna a mirar, i se la menja.
El propietari del bar, indignat, una altra vegada li recrimina a l'home:
—Escolti! Aquest animalot és fastigós! Ha vist el que ha fet? Davant de tots els clients, es posa una cirera al cul  i  després se la menja.
I  l'amo del mico contesta:
—Si, miri, ho ha d'entendre, amb el que li va costar cagar la bola de billar, ara abans de menjar qualsevol cosa primer la mesura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada