dimarts, 12 d’octubre del 2021

ACUDIT 60: ANIMALS A LA SELVA

 



Un grup d’animals estan a la selva molt avorrits i decideixen jugar a explicar acudits, però d’una forma molt macabre. La condició per explicar un acudit és: Que l’acudit ha de ser molt bo perquè tots els animals riguin i, dictaminen que si hi ha un sol animal que no riu, el que expliqui  l’acudit ho pagui amb la seva vida. 

Comença la girafa a explicar un acudit molt bo, tots riuen  menys la tortuga que es mostra molt seriosa, per tant maten a la girafa, després pregunten:

—El següent?

La majoria diu:

—L’elefant, l’elefant—. L’elefant intenta escapolir-se, però no pot, així que decideix explicar un acudit igual de bo que el de la girafa, com la vegada anterior tots riuen, excepte la tortuga que es mostra un altra vegada molt seriosa, per tant maten l’elefant, després pregunten:

—El següent? 

I diuen:

—El mico, el mico—. El mico explica un acudit dolentíssim i ningú riu menys la tortuga que riu escandalosament, llavors el lleó li pregunta a la tortuga:

—I tu, de què rius ara?

I la tortuga respon:

—És que acabo de captar l’acudit de la girafa!




2 comentaris:

  1. Uns animalets molt bufons , però una mica "animals"...La tortuga és molt espavilada, ara se suposa que els han de matar tots i quedarà ella sola, com que és lenta caminant, també ho deu ser pensant...
    Petonets, Marta.

    ResponElimina
  2. Bon dia M. Roser.
    Aquest és un acudit d'humor negre. Pobre tortuga, no en té prou amb ser lenta que també pensa a poc a poc!
    Molts petons!

    ResponElimina